Zamieszczone przez Nematode
Giełda Papierów Wartościowych - Czy ktoś gra?
Zwiń
X
-
Ja też na Tauroniku złapałem kilka grosików. I podobnie jak ty "zdążyłem" sprzedać jak był wysoko. Teraz go obserwuję. Być może jeszcze w niego wejdę. Ale narazie czekam.Zamieszczone przez piotrek_osTauron był moim debiutem gieldowymAlfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Komentarz
-
-
Ja troszku niepotrzebnie II raz weszłem jak spadł na 6,44 - myslałem, ze dobrze kupiłem a za tydzien juz był ok 6.....- i za drugim razem troszku sie naczekałem zeby zarobic na cukierki.....bo go opylilem w granicy 6,55zeta. Jakby zlecial znow na 6,00 mozna by pomyslec.Zamieszczone przez alfeeJa też na Tauroniku złapałem kilka grosików. I podobnie jak ty "zdążyłem" sprzedać jak był wysoko. Teraz go obserwuję. Być może jeszcze w niego wejdę. Ale narazie czekam.Zamieszczone przez piotrek_osTauron był moim debiutem gieldowym
Komentarz
-
-
-
Dzisiaj opchałem pakiet PGNIG nabyty 04.2010
11% dał - nie najgorzej->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
ja w 2008 biotona kupowałem po 1,10
i jeszcze w 2008 sprzedałem z małą stratą
to jest równia pochyła, a dziwne
może teraz w to wejść - w takim dołku?->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
ja maiłem wejsc w to jakbył po 0,16 ale się wstrzymałem i na tą chwile dobrze zrobilemZamieszczone przez krzynolja w 2008 biotona kupowałem po 1,10
i jeszcze w 2008 sprzedałem z małą stratą
to jest równia pochyła, a dziwne
może teraz w to wejść - w takim dołku?
W Drewexa tez o mały włos nie zmoczyłem...bo chcialem go kupic za ok 1,6zeta dzis juz min 1,07
Komentarz
-
-
hmmmm tylko, ze ameryka cos zamet sieje....i róznie moze byc, bo jeszcze pare postów temu chłopaki ciekszyli sie jak akcje kupowali po ok 150 zł dzis te same są 110 zlZamieszczone przez alfeeA ja dzisiaj się obkupiłem.I co Wy na dziesiejsze notowania.....dobrze, ze wszystko wysprzedałem....w p...u
Komentarz
-
-
no z tym to byla wtopa po 150-155 pozamykalem wszystko -3350zl.Ale nic to odrobi sie to pbg tez jest juz ciekawie,obserwuje boryszew,zastal,oil,efh,duda,lccorp,midas,izns,bom i,tvn,vistula,groclin.Zamieszczone przez piotrek_osw piątek bys miał po 115 zł to tylko na tych 15 akcjach 900 zl w plecy
[ Dodano: Nie 07 Sie, 11 19:03 ]
No i zaczelo sie Dubaj -3,7% Izrael-7%!Zamieszczone przez NematodeJa jestem ciekawy jak wypadnie poniedziałek na giełdach po obniżeniu ratingu dla USA z AAA na AA+.Cała Polska woła z nami wyp...dalać z uchodźcami.
Komentarz
-
Komentarz